19 de maig del 2014

Final de la lliga amb mal gust de boca

El dissabte passat es va disputar el partit entre el FCBarcelona contra el Atletico de Madrid. Va ser un partit molt intens en el qual van quedar 1-1, es va avançar el xilè Alexis Sanchez amb un golàs per tota l'esquadra al minut 36, després del descans els matalassers van sortir molt forts i al minut 49 Diego Godín va rematar mitjançant la sortida d'un còrner. Els culés ho van intentar a base de tocar la pilota però el atletico es va defensar fenomenal i va quedar campió de la lliga 13 anys després i ja n'acumula 10.
Posteriorment no hi va haver una roda de premsa normal i corrent on el en entrenador del Barça, el Tata Martino es va despedir del equip d'una manera molt cordial i emotiva, hores després es va fer oficial el fitxatge de Luis Enrique el qual serà el nou míster del FCB.